The People

Morten Kristiansen

mortenk-u1472

Daglig leder og Chief Content Officer

Morten har lang fartstid med medier og medieutvikling. Han er utdannet Siviløkonom og startet sin karriere i Hegnar Media (Kapital DATA). Deretter var det 14 år i IDG som redaktør i IT Bransjen, ansvarlig redaktør Computerworld Norge, onlineansvarlig IDG og publisher IDG Magazines med ansvar for magasinene IT Bransjen, Nettverk & Kommunikasjon og PC World Norge. Morten er prosjektleder, journalist, redaktør, kundeutvikler, sparringspartner og kaffekoker i Loop Media Norge.

Gisle Orlund

 gisle-u1454

Redaktør og journalist

Gisle har over 20 års fartstid som teknologi-journalist og redaktør fra blant annet Computerworld, PC World Norge og DigitalWorld. I tillegg frilansjournalist i mange av Norges største teknologimagasiner. Erfaring fra radio og tv. En av Norges mest erfarne teknologi-journalister. Han skriver også om mat og matteknologi. Gisle er ansatt i eget selskap og har jobbbet med flere av Loop Medias publikasjoner.

Stig Øyvann

stig-u1569

Journalist og skribent

Stig har jobbet over 10 år som teknologijournalist i blant annet DigitalWorld, PC World Norge, Nettverk & Kommunikasjon, teknofil.no og Inside Telecom. Erfaring fra TV. Har vært redaktør for Nettverk & Kommunikasjon i nærmere to år. Utdannet ingeniør fra Bergen Ingeniørhøgskole, og har 15 års fartstid fra it-bransjen. Stig jobber i eget selskap, og har bidratt i flere av Loop Medias publikasjoner og leveranser.

Frank Johnsen

Journalist og ordsmed

Frank har jobbet med teknologi og skriving i over 25 år. Han har jobbet i Computerworld Norge, og vært journalist i Nettverk & Kommunikasjon. Utover det å dra nytte av sin brede teknologikunnskap, skriver han også om mat og matteknologi. Frank har jobbet som frilanser i en årrekke og levert innhold til både publikasjoner og nettsteder. Han har bidratt til flere av Loop Medias publikasjoner.